Clongs BBQ

Clongs BBQ

BBQ Clongs van Dreamfarm


De Clongs is een 'gewone' barbecuetang, maar dan verbeterd door Dreamfarm.


Een typisch Dreamfarm element is de bocht in de steel. Dit is meer dan een speels designelement. Dankzij deze handigheid kunnen de BBQ Clongs tijdens het barbecuen gewoon op tafel liggen, zonder dat de tang of het werkblad vies worden: efficiënt én hygiënisch.Een tweede grote verbetering is het innovatieve sluitmechanisme dat Dreamfarm heeft geïntroduceerd. Dankzij dit handige sluitmechanisme kun je de BBQ Clongs met één hand openen en sluiten.


De grepen van de BBQ Clongs zijn van roestvrijstaal. De bek is afgeplat aan de uiteinden. Dankzij dit ontwerp kun je zelfs het kleinste stukje voedsel makkelijk van je barbecue afpakken, en je kunt het rooster makkelijk schoon schrapen voordat je nieuwe spullen erop legt. Een verder handigheidje is het prikpuntje aan een van de delen van de bek. Hiermee open je met gemak de verpakkingen van je drumsticks of sateh'tjes, en je prikt er eenvoudig mee in je worstjes.


In lijn met de filosofie van Dreamfarm komen ook de BBQ Clongs met een minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal, waarbij je het label ook nog eens kunt hergebruiken als sleutelhanger. En zoals voor ieder product dat ze verkopen heeft Dreamfarm ook voor ieder paar BBQ Clongs een boom geplant!Prijs: € 21.00

Koop direct Koop direct: Clongs BBQ


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies