Supoon

Supoon

Supoon van Dreamfarm


De Supoon van Dreamfarm combineert een aantal functies in een veelzijdig en innovatief ontwerp. Met deze lepel kun je uiteraard roeren en scheppen. Het blad is aan het uiteinde afgeplat, zodat je er makkelijk een pan mee kunt leegschrapen. In het blad zijn maatstreepjes aangebracht voor de veelgebruikte maten van een 'eetlepel' en 'theelepel'.


Een typisch Dreamfarm element is de bocht in de steel. Dankzij deze handigheid kun je de Supoon tijdens het koken gewoon op het aanrecht leggen, zonder dat je spatel of aanrecht vies wordt: efficiënt én hygiënisch. Vanzelfsprekend kan de Supoon in de afwasmachine, en dankzij het siliconen blad kun je zelfs in de meest kwetsbare pan probleemloos je gang gaan.


Naast de klassieke Dreamfarm-kleuren "Fire Truck" en "Charcoal" is de Supoon verkrijgbaar in zes andere vrolijke kleuren.


In lijn met de filosofie van Dreamfarm komt ook de Supoon met een minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal, waarbij je het label ook nog eens kunt hergebruiken als sleutelhanger. En zoals voor ieder product dat ze verkopen heeft Dreamfarm ook voor iedere Supoon een boom geplant!Prijs: € 12.00

Koop direct Koop direct: Supoon


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies