Undercover Mini Sleeve

Undercover Mini Sleeve

Undercover Mini-Sleeve van Luckies


De undercover mini sleeve is de jongste en kleinste in de familie envelophoezen van Luckies. Met deze bijzondere hoes bescherm je je smartphone, camera, ipod, of andere kleine en geliefde gadgets. Slim vermomd als een oude envelop beschermt deze hoes je gadgets niet alleen tegen krassen en schade, maar ook tegen diefstal!


The buitenste laag van de undercover mini sleeve is wit, en net zoals bij een echt envelop staan er adressen, streepjescodes, en stempels op, onderandere van L O L post. The buitenkant is gemaakt van Tyvek, en is dus spatwatervast, onverscheurbaar en onverwoestbaar. Je kunt er echter wel op schrijven, net als een echte envelop.


Aan de achterkant van de envelop zitten twee repen klittenband. Hiermee kun je het formaat van het flapje aanpassen zodat de envelop strak om je gadgets gewikkeld kan worden. De binnenkant heeft een luxe rode voering, gevuld met een stootbestendige laag, dikker dan bij gewone sleeves. Dus of je hem door de brievenbus stopt of in je zak doet, je gadgets overleven met gemak elke vorm van transport!Prijs: € 11.00

Koop direct Koop direct: Undercover Mini Sleeve


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies