Baking Set

Baking Set

Baking Set van Joseph Joseph


De meeste banketbakkers zullen jaloers zijn op deze complete Baking Set van Joseph Joseph. De set bestaat uit een verstelbare deegroller, kookwekker in taartvorm, spatel en glazuurborsteltje.


De deegroller is gemaakt van beukenhout, en is groot genoeg om een forse verjaardagstaart mee te maken. Het bijzondere aan deze deegroller zijn de verstelbare elementen aan beide zijden van de roller. Je kunt je deeg in drie verschillende diktes rollen: 10, 6 en 2mm. Op de roller zelf staan ook nog eens afmetingen, zodat je jouw deeg precies op maat kunt rollen voor het bakblik.


De roze kookwekker heet toepasselijk Pie, en is bekroond met o.a. een Best of the Best Red Dot Design Award 2011. Deze handige wekker geeft de resterende tijd niet alleen aan in cijfers, maar ook visueel. Een taartdiagram dat jou in één oogopslag laat zien hoe lang je taart nog in de oven moet!


De roze spatel en de paarse gebaksborstel zijn hebben allebei een handige steun. Met deze steun kun je je gebruikte gereedschap makkelijk even neerleggen zonder dat je spatel, of het aanrecht vies wordt.


De gebaksborstel is gemaakt van siliconen. Dit zorgt ervoor dat er geen resten in de kwast blijven hangen. Ook hoef je niet bang te zijn dat de 'haren' van de borstel aan elkaar plakken als het te heet wordt. De borstel is bestand tot 270°C.


Een complete bakset voor iedereen die van bakken houdt!Prijs: € 62.00

Koop direct Koop direct: Baking Set


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies