Bord

Bord

Bord van Toddler


Het bord van het Deense Toddler is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten aan tafel.


De ovale vorm van het bord is ideaal voor de kleine eter. De randen aan de zijkant zijn breed en voorzien van een antisliplaag, zodat de kleine makkelijk het bord zelf kan vasthouden. De randen aan de voor en achterkant zijn juist heel dun. Hierdoor verkleint het bord de afstand tussen eten en eter, wat ook het risico op ongelukjes aanzienlijk verkleint!


De hoge en steile randen van het bord zijn ontworpen om de kleine eter te helpen met het opscheppen van eten. De vorm van de rand helpt het eten op het bestek te "duwen". Uiteraard is het bord voorzien van een antisliplaag, zodat het stabiel op tafel staat.


Alle onderdelen van het Toddler servies zijn gemaakt van veilige en duurzame kunststoffen, en verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren! Uiteraard kan ook het Toddler bord in zowel de afwasmachine als de magnetron.


Een ideaal cadeau, waar ook toekomstige kleine broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes nog lang gebruik van zullen maken. Leuk om te combineren met de rest van het Toddler servies!Prijs: € 19.00

Koop direct Koop direct: Bord


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies