Garlic Crusher

Garlic Crusher

Garlic Crusher van Royal VKB


De Garlic Crusher van Royal VKB is een ideaal cadeau voor iedereen die van koken, knoflook en design houdt!


De Garlic Crusher is niet alleen prachtig om te zien, hij is ook erg praktisch in gebruik. Deze originele knoflookpers heeft zowel een platte kant, als een kant met ribbels. Met de platte kant kneus je de knoflook, waarna je gemakkelijk het vel eraf kan halen. Vervolgens rol je met de kartels over de teentjes, tot je de gewenste grootte stukjes knoflook hebt!

Geen gedoe meer met traditionele knoflookpersen die altijd verstoppen en moeilijk schoon te maken zijn. Bovendien kun je net zo makkelijk noten, verse kruiden, gember etc. etc. fijnrollen met de Garlic Crusher.

Niet alleen is bij deze knoflookroller goed nagedacht over het ontwerp, ook over het materiaalgebruik is nagedacht! De Garlic Crusher is namelijk gemaakt van roestvrijstaal, waarmee je na het rollen eenvoudig je handen ontdoet van de geur van knoflook! Spoel deze knoflookroller met de hand af onder de kraan, dit reinigt zowel de knoflookpers én het zorgt dat je handen niet stinken!

Het zal niet verbazen dat deze unieke knoflookpers bekroond is met meerdere prestigieuze designprijzen, een Red Dot Design Award, Design Plus Award én een North Sea Pearls-prijs. De Garlic Crusher is dan ook een schitterend geschenk waar zowel de designliefhebber als kookliefhebber lang plezier van zal hebben!Prijs: € 20.00

Koop direct Koop direct: Garlic Crusher


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies