Mighty Wallet - Comic Book

Mighty Wallet - Comic Book

Mighty Wallet Comic Book Portemonnee van Dynomighty Design


De Mighty Wallet Comic book is versierd met striptekeningen à la jaren '30 en '40 van de vorige eeuw. In deze hoogtijdagen van het stripboek werden de grote superhelden zoals Superman en Batman geboren, om nooit meer weg te gaan. Nog altijd redden zij de wereld van rampspoed in hun kleurige capes, weerbarstig en onverwoestbaar als de Mighty Wallet zelf.


Mighty Wallets hebben twee grote vakken voor papiergeld en bonnetjes, en twee vakken voor creditcards. Daarnaast hebben ze aan beide zijkanten een 'quick acces' vak voor bijvoorbeeld business cards.


Mighty Wallets zijn waterafstotend, 100% recyclebaar, en praktisch onverwoestbaar. Mighty Wallets zijn op ingenieuze wijze gevouwen uit één enkel vel Tyvek, en hebben geen naden of stiksels. Het innovatieve ontwerp en materiaal versterken elkaar, en zorgen ervoor dat de Mighty Wallet moeiteloos meerekt met jouw behoeften. Zoek je een slanke portemonnee voor alleen je pinpas, ID en wat cash. Óf wil jij je complete verzameling pasjes, kaarten en bonnetjes vervoeren: de Mighty Wallet is er voor jou!Prijs: € 14.00

Koop direct Koop direct: Mighty Wallet - Comic Book (Waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar)


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies