Passion Journal - Style

Passion Journal - Style

Passion Journal Style van Moleskine


Een Moleskine voor de echte fashionista! Stel je eigen stijlboek samen met behulp van dit klassieke Moleskine notitieboek, speciaal ingericht voor modeliefhebbers.

Het boekje begint met een uitgebreid overzicht van maten, wasinstructies en andere belangrijke info voor de internationale shopper. Vervolgens kun je je passion for fashion kwijt in zes verschillende secties. Sorteer de inhoud van je kledingkast, bedenk en beoordeel outifts, houd trends, events, en verlanglijstjes bij, en maak een lijst van leuke winkels om nog eens te bezoeken. Je hebt ook zes onbeschreven secties tot je beschikking, die je zelf kunt indelen voor bijvoorbeeld foto's, websites, make-up, en accessoires. Je krijgt hiervoor 40 labels, en nog ruim 160 andere stickers voor nog meer persoonlijkheid in je logboek.

De teksten in de Journal zijn in het Engels geschreven, maar je kunt gratis een Nederlandse versie van alle labels en teksten downloaden van de Moleskine site. Op het einde van het boekje vind je een handige index waarmee je de verschillende secties en pagina's makkelijk kunt terugvinden. Dit prachtige A5 logboek past ook nog eens makkelijk in je tas en is dus de ultieme shopping partner. Stel je geheel eigen stijlbijbel samen met de Passion Journal Style, en maak van winkelen een ware kunst!

De Moleskine notitieboeken zijn gebaseerd op de legendarische zwarte boekjes waar bekende artiesten als Pablo Picasso en bekende schrijvers als Ernest Hemmingway hun idee├źn in schetsten en schreven. Tegenwoordig worden deze mooie, solide boekjes verkocht onder de naam Moleskine, en zijn ze razendpopulair onder creatievelingen over de hele wereld.Prijs: € 19.00

Koop direct Koop direct: Passion Journal - Style (Waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar)


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies