Sky Planter Ceramic

Sky Planter Ceramic

Sky Planter Ceramic van Boskke


Werk- en leefruimte is limited, dus gebruik eens de andere helft, het plafond. Verban je kamerplant niet meer in de hoek, maar laat groen zien op een bijzondere manier. Hef je hoofd en zie groen vanuit een uniek perspectief!


Hoe werkt het? De Sky Planter bevat een Slo-Flo internal irregation system van terracotta dat de watervoorraad langzaam aan de plant afgeeft. Zo hoef je de plant ook niet elke paar dagen water te geven.
Aan de onderkant van de Sky Planter, waar de plant zit, is een schijf bevestigd zodat de plant en aarde er niet uit vallen. De Sky Planter Ceramic is gemaakt van handgemaakte keramiek van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de elementen van roestvrij staal.


Het Nieuw-Zeelandse Boskke is het nieuwe tuinieren. De mogelijkheden van de Sky Planter moedigen aan om meer groen toe te voegen aan een ruimte, wat de luchtkwaliteit verbetert. Boskke is afgeleid van het Oud-Engelse 'bosky', wat 'klein bos' betekent. Ruimte beperkt je mogelijkheden, Boskke denkt verder.


In de Sky Planter kun je een grote variëteit aan planten gebruiken. Planten die het zéker goed doen zijn onder andere: orchideeën, varens, klimop, geraniums, munt, aardbeien en bijvoorbeeld peterselie.


De Ceramic Sky Planter wordt geleverd inclusief haak en plastic plug. De "Ceiling Extention", een passende staaldraad van 150 cm met haak en lus, die gebruikt kan worden als verlengstuk voor het ophangen van de Sky Planter, is los verkrijgbaar.
De Ceramic Sky Planter is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Ook verkrijgbaar als set van drie mini Sky Planters.Prijs: € 25.00

Koop direct Koop direct: Sky Planter Ceramic


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies