Slim Dual Power Bank

Slim Dual Power Bank

Slim Dualpower Bank van ThumbsUp!


Een super handige oplader voor onderweg. Na het opladen van de oplader heb heb je geen stopcontact nodig om je telefoon/ipad/ipod op te laden. Zo kan je simpel en snel onderweg meerdere malen je electronica apparaten opladen.


De oplader heeft een zwarte 3 in 1 kabel, waarmee 2 apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen. Om te kunnen opladen plug je het kabeltje in het apparaat dat opgeladen moet worden, het lichtje op het display zal aangaan. Houdt dan 3 seconde het zilveren knopje ingedrukt om de oplader te laten beginnen met laden. Om de oplader uit te zetten moet je weer 3 seconde het zilveren knopje ingedrukt houden.


De power bank is 8.000 mAh en daarmee kan je je smartphone tot wel 4 keer opladen! Afhankelijk natuurlijk van welke smartphone je hebt. De power bank zelf laadt je op via USB, met hetzelfde meegeleverde kabeltje.


Het is een lichtgewicht product en speciaal gemaakt voor onderweg. De afmetingen van de oplader zijn 17 x 7.5 x 1 cm. De oplader en kabels worden in de kleur zwart geleverd.Prijs: € 51.00

Koop direct Koop direct: Slim Dual Power Bank


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies