Touchies

Touchies

Touchies Cotton Touchscreen Handschoenen van Mayhem


Touchies Touchscreen Handschoenen lossen een modern winters probleem op: hoe een touchscreen te bedienen zonder je handschoenen uit te doen.


Touchscreens zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven: je telefoon, je tablet - alle moderne communicatiemiddelen bedien je met één of meer vingers. Fantastisch qua gebruiksgemak, maar een probleem zodra het buiten kouder wordt: een touchscreen werkt namelijk niet met normale handschoenen aan!

Touchies maken het mogelijk een touchscreen te bedienen met handschoenen aan. Touchies zijn gewoven van katoen, met daardoorheen een speciale geleidende draad. Deze draad is het geheim van de Touchies, en zorgt ervoor dat je gewoon je smartphone en tablet kunt blijven bedienen.


Touchies zijn bruikbaar met iedere soort touchscreen-apparaat: Samsungs, Blackberry's, iPhones etc. etc.. En zelfs de meest complexe multitouch gebaren zijn geen probleem met Touchies aan.


Touchies zijn verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large. Let op: ze vallen een beetje klein. Touchies zijn verkrijgbaar in drie klassieke kleuren: zwart, grijs en rood.


Of je je vrienden nou Whatsappt, Pingt, sms't of mailt: met Touchies ben je bereikbaar, én houd je je handen lekker warm.Prijs: € 14.00

Koop direct Koop direct: Touchies


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies