Sneeuwende Kerstboom 1,70 Meter

Sneeuwende Kerstboom 1,70 Meter

Bestel snel want OP = OP

Ben jij het zat om elke keer een kerstboom uit te gaan zoeken en deze ook nog eens op te tuigen? Dit is de oplossing voor jou, "De Sneeuwende Kerstboom". Deze kerst wordt met de sneeuwende kerstboom nog leuker, stralender, gezelliger, witter, maar vooral sfeervoller dan andere jaren.
De sneeuwende kerstboom brengt sinds tijden weer een witte kerst bij jou in huis. De sneeuw wordt met een ventilator via de stam omhoog gezogen en eenmaal bovengekomen wordt de sneeuw eruit gespoten, zodat je een prachtig sneeuwend effect krijgt. De witte sneeuw van de sneeuwende kerstboom bestaat uit kleine korreltjes van piepschuim, waardoor het net lijkt of deze sneeuw echt is. Dit prachtige effect zorgt voor een mooie witte kerst tijdens deze donkere kerstdagen.
De sneeuw is opgeslagen in een omgekeerde paraplu die gevestigd is aan de onderkant van de mooie sneeuwende kerstboom. Verder heeft deze prachtige sneeuwende kerstboom een lengte van circa 170 cm en wordt geleverd inclusief prachtige verlichting en mooie kerstballen. Tevens zorgt de sneeuwende kerstboom ook voor een sfeervol kerstmuziekje op de achtergrond, waardoor dit nog een extra kersttintje geeft aan uw sfeervolle kerst. Deze muziek kunt u naar keuze aan of uitschakelen.
Dus waar wacht u nog op?! Bestel nu de sneeuwde kerstboom om in deze donkere dagen een stralende, maar vooral sfeervolle kerst met je familie te hebben.

Kenmerken:
- Sneeuwende Kerstboom
- Lengte 170 cm.
- Incl. verlichting & Kerstballen
- Speelt kerstliedjes af (uit/aan)
 


Prijs: € 179.00

Koop direct Koop direct: Sneeuwende Kerstboom 1,70 Meter


Naar lijst cadeautips
Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies