Cadeautips

Op zoek naar een leuk cadeau?
Laat je inspireren door de ruime selectie van cadeautips van VirtuWorld.net!

Kies een prijscategorie:


Test Mollie Payment
Test Mollie Payment Test Mollie Payment
€ 1.00 Koop direct    
One Message Spoon houten geschenkverpakking voor 1 lepel
One Message Spoon houten geschenkverpakking voor 1 lepel - Een houten verpakking waar je 1 van de lepels van de Spoon collecties in kan doen.
€ 1.15 Koop direct    
Wenskaart Welkom Thuis
Wenskaart Welkom Thuis Wenskaart Welkom thuis. Dubbele wenskaart met een huisje, waarbij in de rook van de schoorsteen staat: Wat fijn om je lelijke gezicht weer te zien! En onder het huisje de tekst: Welkom thuis! De kaart verstuur je aan iemand die na lange tijd weer thuis is. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.37 Koop direct    
Wenskaart Secretaressedag
Wenskaart Secretaressedag Wenskaart Secretaressedag. Dubbele wenskaart om aan je secretaresse te geven. Op de kaart staat een rozet met de tekst: De allerbeste secretaresse. Daaronder staat: Zonder jou was iedereen de lul. Deze dubbele kaart heeft een blanco binnenkant met voldoende ruimte voor een persoonlijke felicitatie. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met wit... meer
€ 1.37 Koop direct    
Wenskaart Nieuwe Zaak
Wenskaart Nieuwe Zaak Wenskaart Nieuwe zaak. Dubbele wenskaart met de tekst: Lekker pik! Een nieuwe zaak! #gaanmetdiebanaan en met een illustratie van bananen. Kaart om te versturen aan iemand die zijn eigen bedrijf is begonnen. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.37 Koop direct    
Wenskaart Jubileum Kalender
Wenskaart Jubileum Kalender Wenskaart Jubileum kalender. Dubbele wenskaart met een illustratie van een kalender met kruisjes en de tekst: Pffff, zoveel jaar al, ik ben de tel kwijt! Fijn jubileum! Leuke kaart om naar iemand te sturen voor een huwelijks- of werkjubileum. Deze dubbele kaart heeft een blanco binnenkant met voldoende ruimte voor een persoonlijke felicitatie. De dubbele wenskaart ... meer
€ 1.37 Koop direct    
Wenskaart You Are My Lobster
Wenskaart You Are My Lobster Wenskaart You Are My Lobster. Dubbele wenskaart met op de voorkant twee kreeften die elkaars schaar vasthouden en samen een hartje vormen. Met de tekst You Are My Lobster in het font van Friends, omdat de uitspraak ook uit deze tv-serie komt. Leuke kaart voor Valentijnsdag of om je partner zomaar te verrassen. De wenskaart heeft blanco binnenkant voor een persoonli... meer
€ 1.37 Koop direct    
Lepel Clips (Set Van 2)
Lepel Clips (Set Van 2) Lepel clips van Kikkerland. Dit is een lepel en een clip in één. De rode lepels kun je gebruiken om iets uit een zak te scheppen. De zak kun je vervolgens sluiten met de achterkant van de lepel, ofwel het clipje, om het voedselproduct vers te houden. De lepels worden geleverd in een set van twee en hebben het formaat van een eetlepel. Dit product is ontzettend ha... meer
€ 1.49 Koop direct    
One Message Spoon houten geschenkverpakking voor 2 lepels
One Message Spoon houten geschenkverpakking voor 2 lepels - Een houten kistje om de collectie van Spoon lepels in te doen.
€ 1.65 Koop direct    
Egg Timer
Egg Timer Deze Egg Timer - Fool Proof geeft met zijn wijzer automatisch aan of je ei soft, medium of hard gekookt is. Een ei koken is nog nooit zo makkelijk geweest. - Wijzer geeft aan of je ei soft, medium of hard gekookt is - Kleur veranderende Egg Timer - Materiaal: plastic
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Huwelijk About Damn Time
Wenskaart Huwelijk About Damn Time Wenskaart Huwelijk About Damn Time. Dubbele wenskaart met de afbeelding van een diamanten ring en de tekst Finally! It's About Damn Time. Grappige kaart om te sturen aan iemand die gaat trouwen of net verloofd is. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat, blanco binnenkant en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Dad You Are My Father
Wenskaart Dad You Are My Father Kaart Dad You Are My Father. Wenskaart met de tekst Dad You Are My Father en de afbeelding van Darth Vader. Grappige en originele kaart voor bij je Vaderdag cadeau. Wenskaart op craftpapier om aan papa te geven. Kaart op A6 formaat met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Collega Nieuwe Baan
Wenskaart Collega Nieuwe Baan Wenskaart Collega nieuwe baan. Dubbele wenskaart met een illustratie van een duim die wordt opgestoken en de tekst: Succes met het vinden van leukere collega's! De kaart heeft een blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart My Mom Is The Baddest Bitch
Wenskaart My Mom Is The Baddest Bitch Wenskaart My Mom Is The Baddest Bitch. Dubbele wenskaart voor je stoere moeder. Grappige en tikkeltje grove wenskaart met de tekst My Mom Is The Baddest Bitch. Kaart voor Moederdag, je moeders verjaardag of om zomaar te sturen. De kaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Hoera! Ik Heb Je Verjaardag Onthouden!
Wenskaart Hoera! Ik Heb Je Verjaardag Onthouden! Wenskaart Hoera! Ik heb je verjaardag onthouden!. Kaart om iemand een fijne verjaardag te wensen. Op de originele verjaardagskaart staat de tekst Hoera! Ik heb je verjaardag onthouden!. De dubbele kaart heeft een A6 formaat en blanco binnenkant waar je een persoonlijke boodschap in kunt schrijven. De wenskaart wordt geleverd met een witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Sorry Voor De Grijze Haren
Wenskaart Sorry Voor De Grijze Haren Wenskaart Sorry voor de grijze haren. Dubbele wenskaart voor je vader. Grappige kaart voor vaders die een hoop te stellen hebben gehad met hun kind. Kaart met de tekst: lieve papa, sorry voor de grijze haren, liefs. Kaart voor Vaderdag, je vaders verjaardag of om zomaar te sturen. De kaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Zomaar Drol
Wenskaart Zomaar Drol Wenskaart Zomaar drol. Dubbele wenskaart met een illustratie van een dampende drol. Op de kaart staat de tekst: Gewoon zomaar. Ik zag deze kaart en dacht gelijk aan jou! De kaart heeft een blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Sorry
Wenskaart Sorry Wenskaart Sorry. Dubbele wenskaart met de tekst: Sorry! (kon ik 't maar ongedaan maken) en een illustratie van de computertoetsen CTRL en Z, waarmee je op een computer dingen ongedaan kunt maken. De kaart heeft een blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Fucking Thank You
Wenskaart Fucking Thank You Wenskaart Fucking Thank You. Kaart om iemand te bedanken. Op de originele dank je wel kaart staat de tekst A Fucking Big Fat Huge Thank You! met allemaal handjes die de duim opsteken. De dubbele kaart heeft een A6 formaat en blanco binnenkant waar je een persoonlijke boodschap in kunt schrijven. De wenskaart wordt geleverd met een witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Jesus Fucking Christ
Wenskaart Jesus Fucking Christ Wenskaart Jesus Fucking Christ. Dubbele wenskaart met de tekst: Jesus fucking christ, it's Christmas. Met illustraties van een kerstboom met cadeautjes eronder en met sterren. Deze dubbele kaart heeft een blanco binnenkant met voldoende ruimte voor een persoonlijke felicitatie. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Pensioen
Wenskaart Pensioen Wenskaart Pensioen. Dubbele wenskaart met de tekst: Let op! Ouwe loslopende gepensioneerde stinkerd op de weg. Grappige kaart voor iemand die met pensioen is gegaan en die je wilt feliciteren, maar op wie je ook een beetje jaloers bent. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Love Is...
Wenskaart Love Is... Wenskaart Love Is.... Dubbele wenskaart in het rood, met een wolkje in het wit met de tekst: Love is farting in front of each other. Grappige kaart voor een stel dat gaat trouwen of om aan je partner te sturen voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Deze dubbele kaart heeft een blanco binnenkant met voldoende ruimte voor een persoonlijke felicitatie. De dubbele wenskaart ... meer
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Nieuwe Stekkie
Wenskaart Nieuwe Stekkie Wenskaart Nieuwe stekkie. Dubbele wenskaart met de tekst Kan niet wachten om te schijten in je nieuwe stekkie! en de illustratie van een huis met iemand op de wc. Grappige kaart om naar iemand te sturen die net is verhuisd. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Geslaagd You Nailed That Shit
Wenskaart Geslaagd You Nailed That Shit Wenskaart Geslaagd You Nailed That Shit. Dubbele wenskaart voor iemand die geslaagd is. Originele kaart met de tekst: Geslaagd! You. Nailed. That. Shit. en een afbeelding van een rozet met spijker. Om te versturen naar iemand die is geslaagd voor het schoolexamen of zijn of haar rijbewijs. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat, blanco binnenkant en wordt geleve... meer
€ 1.95 Koop direct    
Kerstkaart Merry Fucking Shitmas
Kerstkaart Merry Fucking Shitmas Kerstkaart Merry Fucking Shitmas. Dubbele wenskaart met de tekst: Merry F*cking Sh*tmas. Op de kerstkaart staat een drol, versierd met kerstmuts en kerstverlichting. Geen zin in kerst en mag iedereen het weten? Dan is deze kaart geschikt om te versturen. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. Ook te personaliseren tijdens het bestelproces. De dubbel... meer
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Birthday Unicorn
Wenskaart Birthday Unicorn Wenskaart Birthday Unicorn. Dubbele wenskaart voor een verjaardag, met geïllustreerde eenhoorn en met de tekst Hooray! Birthday unicorn in the house! Vrolijke verjaardagskaart voor iedereen die dol is op eenhoorns. Wenskaart met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Ouder Dikker Lelijker
Wenskaart Ouder Dikker Lelijker Wenskaart Ouder dikker lelijker. Dubbele wenskaart met de tekst: Gefeliciteerd! Een jaartje ouder, dikker én lelijker. Grappige verjaardagskaart voor iemand die je grove humor wel kan waarderen. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Abraham
Wenskaart Abraham Wenskaart Abraham. Dubbele wenskaart met de tekst: Abraham 50. Wijsheid komt met de jaren, net als kaalheid en grijze haren. Met een illustratie van iemand die een kaal hoofd water geeft. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Fucking Fabulous Sarah
Wenskaart Fucking Fabulous Sarah Wenskaart Fucking Fabulous Sarah. Dubbele wenskaart met de tekst: 50 Sarah. And so fucking fabulous. Grappige kaart voor een vrouw die vijftig wordt en er nog jong uitziet. Misschien met behulp van een spuitje hier en daar. Met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Holy Guacamole
Wenskaart Holy Guacamole Wenskaart Holy Guacamole. Dubbele wenskaart met op de voorkant twee verliefde avocado's en de tekst: Holy guacamole! Grappige kaart om aan je partner te geven of sturen, bijvoorbeeld voor Valentijn, jullie huwelijksdag of gewoon zomaar. De wenskaart heeft blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd ... meer
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Verjaardag Level Up
Wenskaart Verjaardag Level Up Wenskaart Verjaardag Level Up. Dubbele wenskaart voor de verjaardag van iemand die van gamen houdt. Verjaardagskaart met pixel afbeelding, met de tekst: LVL UP! Een jaartje ouder! Wenskaart met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Jij Maakt Me Compleet
Wenskaart Jij Maakt Me Compleet Wenskaart Jij maakt me compleet. Hilarische dubbele wenskaart met op de voorkant een fles luchtverfrisser, die verliefd is op een drol. Op de kaart staat de tekst: Jij maakt me compleet. Leuke kaart voor Valentijnsdag of om je partner zomaar te verrassen. De wenskaart heeft blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat... meer
€ 1.95 Koop direct    
Wenskaart Kutzooi
Wenskaart Kutzooi Wenskaart Kutzooi. Dubbele wenskaart om iemand een hart onder de riem te steken. Op de kaart staan regendruppels, een paraplu en de tekst: Wat een k*tzooi! Ik ben er voor je. Kaart om iemand sterkte te wensen en te laten weten dat je aan diegene denkt. Wenskaart met blanco binnenkant voor een persoonlijke boodschap. De dubbele wenskaart heeft een A6 formaat en word... meer
€ 1.95 Koop direct    
PlayStation speelkaarten
PlayStation speelkaarten PlayStation speelkaarten. Standaard set speelkaarten met de symbolen van een PlayStation-controller erop. De speelkaarten bevatten een groene driehoek, blauwe x, rode cirkel en een roze vierkant. Speelkaarten voor iemand die zijn PlayStation eigenlijk niet met rust wil laten. Met deze speelkaarten en jokers wil die gamer ook wel kaarten. Zit verpakt in een opbergbl... meer
€ 2.09 Koop direct    
Draaitafel Led Sleutelhanger
Draaitafel Led Sleutelhanger Draaitafel LED sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger in de vorm van een platenspeler. Als je op de draaitafel drukt maakt hij een scratchend geluid en gaat het licht branden in verschillende kleuren. Met energiezuinig LED-licht. Speciaal voor iedereen die graag dj wil worden. Handig clipje om aan sleutelbos vast te maken. Door de sleutelhanger heb je sneller ... meer
€ 2.09 Koop direct    
Retro Tv Sleutelhanger
Retro Tv Sleutelhanger Retro TV sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger met een ouderwetse beeldbuistelevisie in het klein. De kleine televisie is echt aan te zetten: schermpje gaat flitsen en je hoort een statisch geluid. Grappige en makkelijke manier om je sleutels minder snel kwijt te raken of terug te vinden in je tas. Afmeting: 3,5 x 3 x 2,5 centimeter.
€ 2.39 Koop direct    
Schelp Bloempot
Schelp Bloempot Schelp bloempot van Bitten. Roze bloempot die eruit ziet als een schelp. De Atlantis Shell Planter Small van Bitten ziet eruit alsof hij net is opgedoken van de bodem van de zee en staat rechtop. In de opening aan de bovenkant is ruimte voor een plant. Originele schelp bloempot in mooie pasteltint voor een strandgevoel in je huis. Gemaakt van keramiek. Varianten: R... meer
€ 2.69 Koop direct    
's Werelds Kleinste Lacrosse Vangspel
's Werelds Kleinste Lacrosse Vangspel 's Werelds kleinste lacrosse vangspel van Fizz. Het allerkleinste gooi- en vangspel ter wereld. Wie kan het kleine balletje vangen met zijn of haar stick? Het kleine spel komt met twee lacrosse sticks om de bal mee te vangen en gooien en met één balletje. Leuk spelletje om de tijd mee te doden.
€ 2.69 Koop direct    
Mystical Fire
Mystical Fire Mystical Fire. Poeder wat ervoor zorgt dat je gewone vuurtje gekleurd vuur wordt. Voor een kampvuur in blauw, groen, geel, oranje, rood en roze kleuren. Dit poeder voor gekleurd vuur is alleen geschikt voor vuur van hout. Werkt gemiddeld een half uur. Inhoud: 25 gram. Gebruik meerdere pakjes Mystical Fire voor een sterker gekleurd haardvuur. Voor in vuurkorf, open ... meer
€ 2.95 Koop direct    
Wijnfles led verlichting
Wijnfles led verlichting PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Deze mooie Bottle Lights - LED Fles Verlichting creëert een unieke sfeer in je huis! De ideale fles verlichting om je omgeving wat op te lichten. Tover een lege fles eenvoudig om in een sfeervol decoratie item met het warme led verlichting!- Kurk met 5 warme led lampjes - Sfeervolle uitstraling - Inclusief ba... meer
€ 2.95 Koop direct    
Bitcoin Sleutelhanger
Bitcoin Sleutelhanger Bitcoin sleutelhanger. Sleutelhanger met daaraan een zilverkleurige Bitcoin munt. De munt is een fysieke vorm van hoe een Bitcoin eruit zou kunnen zien. Handig om je sleutels bij elkaar te houden en makkelijker te vinden. De munt aan de sleutelhanger heeft geen echte Bitcoin waarde.
€ 2.95 Koop direct    
Vinyl Onderzetters
Vinyl Onderzetters PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Breng een beetje retro terug! Deze mini elpee onderzetters lijken net echt en zijn een leuke toevoeging aan jouw interieur. - Worden geleverd per 4 - Speciale anti slip coating - Ze hebben allemaal hun eigen label
€ 2.99 Koop direct    
Dear Santa I Can Explain Kaars
Dear Santa I Can Explain Kaars Dear Santa I Can Explain kaars van Fisura. Roze kaars met opdruk met de tekst Dear Santa I Can Explain. Voor mensen die dit jaar iets vaker stout dan lief zijn geweest. Originele kaars met grappige tekst voor kerst. De kerstkaars heeft ongeveer twintig branduren. Afmeting: 7,5 x 12 centimeter.
€ 2.99 Koop direct    
Rietjes Van Stro (Set Van 80)
Rietjes Van Stro (Set Van 80) Rietjes van stro van Kikkerland. Set van tachtig rietjes gemaakt van stro. De strooien rietjes zijn gemaakt van tarwestro en zijn keer op keer gereinigd in steriel water. Glutenvrije rietjes voor een beter milieu. Eco-friendly straw straws voor eenmalig gebruik. Milieuvriendelijke strooien rietjes zonder chemicaliën en 100% biologisch afbreekbaar. Afmeting: 21,5 x... meer
€ 2.99 Koop direct    
Vis Theelepel
Vis Theelepel Vis theelepel van Kikkerland. Theelepel om de juiste hoeveelheid losse thee mee af te meten. Met de lepel meet je thee af voor één kop of voor een hele pot. Zo voorkom je te sterke of slappe thee. De Fish Teaspoon van Kikkerland is gemaakt van roestvrij staal. Afmeting: 12,5 x 5,5 x 1,8 centimeter.
€ 2.99 Koop direct    
Pendy Monitor Pennenbakje
Pendy Monitor Pennenbakje Pendy monitor pennenbakje van Peleg Design. Stijlvolle rosé gouden aluminium pennenhouder die je onderaan je beeldscherm plakt met het dubbelzijdige tape. Praktisch bureauaccessoire voor pennen op werkplekken met weinig ruimte. Afmeting: 17 x 5,2 x 1 centimeter. Varianten: Rosé Goud
€ 2.99 Koop direct    
Tegeltje Ik Zou Mijn Benen Voor Je Scheren
Tegeltje Ik Zou Mijn Benen Voor Je Scheren Tegeltje Ik zou mijn benen voor je scheren. Grappig tegeltje met de tekst: Ik zou mijn benen voor je scheren. Een origineel cadeautje voor je partner, om diegene te laten weten dat je je benen voor hem of haar zou scheren. Het tegeltje is van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 1... meer
€ 2.99 Koop direct    
Mok Squid Game
Mok Squid Game Mok Squid Game. Beker met het speelveld uit de Squid Game serie. Mok voor fans van de Netflix serie, die niet zonder een lekkere kop koffie of thee tv willen kijken. En voor iedereen die wil laten zien dat 'ie fan is. De mok wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. De beker heeft een inhoud van 325 milliliter. Varianten: Sol... meer
€ 3.29 Koop direct    
Mok Jij Maakt Me Compleet
Mok Jij Maakt Me Compleet Mok Jij maakt me compleet. Beker met opdruk van een fles luchtverfrisser, die verliefd is op een drol en de tekst: Jij maakt me compleet. Grappig cadeau voor je geliefde, bijvoorbeeld op Valentijnsdag of gewoon zomaar. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter. Varianten: Mok
€ 3.29 Koop direct    
Schoppen Aas Flesopener
Schoppen Aas Flesopener Perfecte Schoppen Aas Flesopener voor casinoliefhebbers! - Gemaakt van roestvrij staal - Zilverkleurig - Schoppen aas om je biertje mee te openen
€ 3.45 Koop direct    
One Message Spoon All I want for Christmas is you
One Message Spoon All I want for Christmas is you - Een mooie lepel met een tekst erop.
€ 3.50 Koop direct    
One Message Spoon I have the best brother in de world
One Message Spoon I have the best brother in de world - Een mooie lepel met een speciale tekst erop.
€ 3.50 Koop direct    
One Message Spoon Dreamy Creamy Chocolate milk
One Message Spoon Dreamy Creamy Chocolate milk - Een lepel met een speciale tekst erop.
€ 3.50 Koop direct    
One Message Spoon Worlds best farter father
One Message Spoon Worlds best farter father - Een lepel met speciale teksten erop.
€ 3.50 Koop direct    
Retro Bieropener Voor Aan De Muur
Retro Bieropener Voor Aan De Muur Retro bieropener voor aan de muur van Iggi. Zilverkleurige bieropener met in rode letters 'Open Here'. Retro design. Raak nooit meer je bieropener kwijt met deze aan de muur hangende retro flesopener. Geschikt voor binnen en buiten. Maak je flesje met kroonkurk in één handomdraai open. Inclusief twee schroeven om de vintage flesopener aan de muur te bevestigen. A... meer
€ 3.59 Koop direct    
Day Of The Dead Flesopener
Day Of The Dead Flesopener Day of the Dead flesopener van Kikkerland. Bieropener in de vorm van een skelet, met een Day of the Dead uitstraling. Om flesjes bier op een gepaste manier op deze belangrijke feestdag te openen. De Skeleton bottle opener van Kikkerland is gemaakt van een verchroomde zinklegering. Afmeting: 17,2 x 4,6 x 0,5 centimeter.
€ 3.59 Koop direct    
Mok Nah Rosa Parks
Mok Nah Rosa Parks Mok Nah Rosa Parks. Beker als ode aan burgerrechtenactiviste Rosa Parks, die in 1955 weigerde haar zitplaats in een bus af te staan. Op de mok staat de tekst: NAH. Rosa Park 1955. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter.
€ 3.59 Koop direct    
Mok Say Hello To My Little Friend
Mok Say Hello To My Little Friend Mok Say hello to my little friend. Beker met daarop de tekst: Say hello to my little friend. Mok met quote uit de film Scarface. Voor fans van de film en Tony Montana. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter.
€ 3.59 Koop direct    
Kerstmok Ik Haat Kerst
Kerstmok Ik Haat Kerst Kerstmok Ik haat kerst. Beker met de tekst Ik haat kerst en een brandende kerstboom. Grappige mok voor mensen die een hekel hebben aan kerst. Het ultieme kado voor mensen die kerst haten: een beker met de tekst Ik haat kerst. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. De beker heeft een inhoud van 325 milliliter.
€ 3.59 Koop direct    
Mok Loser Lover
Mok Loser Lover Mok Loser Lover. Beker met de opdruk loser, waarbij de letter S is vervangen door een rode V. Grappig cadeau om aan iemand te geven die voor het eerst een relatie heeft. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter.
€ 3.59 Koop direct    
Mok Relaxed As Fuck
Mok Relaxed As Fuck Mok Relaxed as fuck. Beker met de tekst: Relaxed as fuck. Grappige beker voor iedereen die houdt van een ontspannen kopje thee, maar er nooit tijd voor vrij weet te maken. Ook een heel fijne mok om te vullen met wijn. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter.
€ 3.59 Koop direct    
Steen Vaas
Steen Vaas Steen vaas van Kikkerland. Klein vaasje dat eruit ziet alsof het uit een rots is gehouwen. De rots vaas heeft een simpele look en kleur: perfect voor mensen met een neutraal interieur of een interieur met natuurlijke tinten. Het vaasje is een multifunctioneel bureau accessoire, want je kunt het ook gebruiken voor pennen. Gemaakt van keramiek. Afmeting: 10,2 x 8,1 x... meer
€ 3.59 Koop direct    
Mok Chill The Fuck Out
Mok Chill The Fuck Out Mok Chill the fuck out. Grappige beker met de tekst: Chill the fuck out. Voor mensen die anderen willen laten zien dat ze SUPER relaxt zijn en dat ook graag willen voor mensen in hun omgeving. Originele mok voor iedereen die dol is op zijn of haar kat. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter.
€ 3.59 Koop direct    
One Message Spoon Bite me
One Message Spoon Bite me - Een mooie lepel met een speciale boodschap.
€ 3.75 Koop direct    
One Message Spoon Coolste meester
One Message Spoon Coolste meester - Een lepel met een leuke tekst erop.
€ 3.75 Koop direct    
One Message Spoon Geslaagd, you did it!
One Message Spoon Geslaagd, you did it! - Een lepel met speciale teksten.
€ 3.75 Koop direct    
One Message Spoon Hocus Pocus I need coffee to focus
One Message Spoon Hocus Pocus I need coffee to focus - Een lepel met speciale tekst erop.
€ 3.75 Koop direct    
One Message Spoon Retired not expired
One Message Spoon Retired not expired Op zoek naar een manier om je boodschap meer dan 1x door te geven?
€ 3.75 Koop direct    
One Message Spoon Oma u bent de allerliefste
One Message Spoon Oma u bent de allerliefste Met deze One Message Spoon geef je een uniek cadeau! Deze lepel heeft de boodschap 'Oma u bent de allerliefste'. De lepels zijn verkrijgbaar met verschillende teksten, zodat u altijd voor iedere gelegenheid de juiste kan kiezen.
€ 3.75 Koop direct    
PlayStation Thermosbeker
PlayStation Thermosbeker Thermosbeker van PlayStation. Rvs thermosbeker om je koffie of thee lang warm mee te houden. De koffiebeker heeft een siliconen sleeve, waar het PlayStation logo en een PS controller op staat. Beker om koffie in mee te nemen. Inhoud: 415 milliliter.
€ 3.89 Koop direct    
Trekspeeltje Met Kogelvis Bal
Trekspeeltje Met Kogelvis Bal Trekspeeltje met kogelvis bal van Kikkerland. Trekspeelgoed van touw, waar je met je hond mee kunt touwtrekken. Twee in één speeltje, want in het touw zit ook een piepballetje, in de vorm van een kogelvis. Leuk speelgoed voor je hond voor urenlang speelplezier. De Pufferfish Tug Toy is 36 x 9 centimeter groot. Dit product is onderdeel van de Kobe collectie van Ki... meer
€ 3.89 Koop direct    
Cocktaillepel Met Flesopener
Cocktaillepel Met Flesopener Cocktaillepel met flesopener van Kikkerland. Lepel met daaraan een fles- en blikopener. Multifunctionele cocktaillepel, die ook geschikt is om blikjes kaviaar en flesjes bier te openen. Heb je een bar in je huis? Dan mag deze handige lepel van rvs niet ontbreken! Afmeting: 21,5 x 4 x 2,5 centimeter.
€ 3.89 Koop direct    
Vogel Cocktail Strainer
Vogel Cocktail Strainer Vogel cocktail strainer van Kikkerland. Strainer in de vorm van een vogel. Je gebruikt de strainer nadat je een cocktail hebt gemaakt en deze uitschenkt in een glas. Zo voorkom je dat er ijsblokjes in het glas vallen. Daarnaast heeft de strainer ook een flesopener in het midden. De Bird Cocktail Strainer van Kikkerland is gemaakt van roestvrij staal en heeft een af... meer
€ 3.89 Koop direct    
Cocktaillepel Met Strainer
Cocktaillepel Met Strainer Cocktaillepel met strainer van Kikkerland. Lepel met daaraan een cocktail strainer. Met deze multifunctionele cocktaillepel maak je thuis de lekkerste cocktails. Met de strainer voorkom je dat vruchtvlees, pitjes of ijsklontjes uit je cocktailshaker in het glas vallen. De lepel is gemaakt van roestvrij staal en kan in de vaatwasser. Afmeting: 29 x 4,6 centimeter.
€ 3.89 Koop direct    
Guy Fawkes masker
Guy Fawkes masker Guy Fawkes masker. Het Guy Fawkes wordt gedragen door Anonymous en uit het stripboek en de film V for Vendetta. Plastic masker met een elastieken band voor een goede pasvorm. Het masker van Guy Fawkers heeft een wit gezicht, zwarte wenkbrouwen en een dunne zwarte snor en sik. Met openingen voor de ogen en een dunne opening bij de mond. Draag het Guy Fawkers masker ... meer
€ 3.95 Koop direct    
Fidget Magnets
Fidget Magnets PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Zeldzame magneetstenen die onwijs sterk zijn en lekker in de hand liggen. Je kan er lekker mee friemelen en magneten zijn gewoon onwijs leuk om mee te spelen. Ze maken ook nog eens een lekker ratelend geluid. - Stress verlichtend - Gemaakt van zeldzame Hematite crystallen - Door de sterke aantrekkingskracht v... meer
€ 3.95 Koop direct    
Bananenbox
Bananenbox Bananenbox in een gele kleur. Kunststof box in de vorm van een banaan, om je banaan mee te kunnen nemen zonder dat hij beschadigd raakt en bruine vlekken krijgt. Voor grote en kleine bananen. Voor naar school en werk. Varianten: Geel
€ 3.95 Koop direct    
Schoppen aas flesopener
Schoppen aas flesopener Schoppen aas flesopener. Bieropener die eruit ziet als een schoppen aas speelkaart. Biertje openen met behulp van de aas. Geweldig voor fans van kaartspellen. Hetzelfde formaat als een creditcard, dus past altijd in de portemonnee. Afmeting: 5,5 x 0,2 x 8,5 centimeter. Gemaakt van roestvrij staal.
€ 3.95 Koop direct    
LED Gloeilamp
LED Gloeilamp PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Ben je klaar voor een handige gadget? Dit Magneet LED Lampje plak je eenvoudig waar je maar wilt door de handige magneet aan de achterkant. Hang hem naast jouw boodschappenlijstje op de koelkast, op de gang, badkamer of slaapkamer. Oneindige mogelijkheden! - Klein en handig lampje - Letterlijk 'lightbulb mom... meer
€ 3.95 Koop direct    
Bierdop Schieter
Bierdop Schieter Met deze Bieropener open jij niet alleen heel makkelijk en snel al je biertjes, je kan ze ook nog eens wegschieten!- Open super makkelijk al je biertjes - Schiet je dopjes ver weg
€ 3.95 Koop direct    
Vagina Lolly
Vagina Lolly Op zoek naar een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, of gewoon een grappige verassing? Zoek niet verder! Want wie wil er nou geen vagina als cadeau krijgen…- Super realistisch - Grappig cadeau - Blijf eindeloos likken
€ 3.95 Koop direct    
Grasfluit
Grasfluit Grasfluit van Kikkerland. Leer fluiten op een dikke, platte grasspriet met deze grasfluit. De fluit bestaat uit twee massieve houten staafjes van bamboe, die door magneten zijn verbonden. Doe een platte grasspriet tussen de houtjes, blaas erop en je kunt fluiten. Leuk voor kinderen die graag buiten spelen. Afmeting: 12,7 x 10,2 x 2,2 centimeter.
€ 3.95 Koop direct    
The Windmill aanmaakblokjes
The Windmill aanmaakblokjes De The Windmill aanmaakblokjes zijn te gebruiken bij het aanmaken van de BBQ / houtskolen.
€ 3.95 Koop direct    
Love Vaas
Love Vaas Love vaas van Bitten. Steenkleurige vaas die het woord love vormt. Hiervoor staan de letters LO op de VE. De vaas is geïnspireerd op de bekende LOVE beelden die in tientallen steden overal ter wereld staan. Een heel geschikte vaas om cadeau te geven aan iemand van wie je houdt. De Love Vase van Bitten is gemaakt van aardewerk. Afmeting: 15 x 8 x 6 centimeter. Vari... meer
€ 4.26 Koop direct    
Pinpas Multitool
Pinpas Multitool Ga nooit meer van huis zonder een gigantische gereedschapskist in pinpasformaat. Deze Pinpas Multitool beschikt over: Blikopener, Flessenopener , liniaal, mes, schroevendraaier, 4 positie moersleutel, 2 positie moersleutel, schroef moersleutel, richting indicatie, sleutelhanger gat en een opbergmapje. - Materiaal: Roestvrij staal - Afmetingen: 57mm x 4mm x 79mm - 1... meer
€ 4.45 Koop direct    
Ninja Wallet Multitool Creditcard
Ninja Wallet Multitool Creditcard Deze Ninja Multitool: een alles in 1 multitool die als een kaart in je portemonnee past met 18 tools voor in je portemonnee! - Gemaakt van roestvrij staal - Perfect voor op reis want hij mag ook gewoon mee het vliegtuig in - Speciaal voor in je portemonnee
€ 4.45 Koop direct    
Spark Kerst Geurkaars
Spark Kerst Geurkaars Spark kerst geurkaars van Paddywax. Groene kerstkaars met de opdruk Jingle Bells en de geur van wassail & spice, oftewel glühwein en kruiden. De kaars uit de Spark kerstcollectie van Paddywax zorgt direct voor een kerstsfeer in huis. Hij is voorzien van een zelfdovende lont. Afmeting: 20 x 5,4 centimeter. Varianten: Jingle Bells
€ 4.49 Koop direct    
Scrubby Sponshouder
Scrubby Sponshouder Scrubby sponshouder van Ototo. Witte sponshouder in de vorm van een kat. Sponshouder keuken met zuignap voor aan de spoelbak of keukenmuur. De houder voor een spons heeft een kat, die niet bang is voor water en graag jouw spons vasthoudt. Afmeting: 10 x 10 x 8 centimeter. Varianten: Grijs, Wit
€ 4.49 Koop direct    
Telefoonhouder Voor Autoventilator
Telefoonhouder Voor Autoventilator Telefoonhouder voor autoventilator van Kikkerland. Telefoonhouder voor in het luchtrooster van de auto. De smartphonehouder is gemaakt van zwart kunststof. Twee manieren om in het ventilatierooster te steken, geschikt voor dunnere en dikkere roosters. Past in de meeste ventilators en geschikt voor de meeste smartphones (8,9-16 cm). Houder is 360 graden te roteren, ... meer
€ 4.50 Koop direct    
Lepels Met Vliegen (set Van 4)
Lepels Met Vliegen (set Van 4) Lepels met vliegen (set van 4) van Kikkerland. Lepels om soep mee te eten. De lepels hebben een grappig detail: er zit een dikke bromvlieg op. Een leuke manier om je vrienden voor de gek te houden. Gemaakt van keramiek. Een deel van de opbrengst van dit product wordt geschonken aan het Center for Biological Diversity. Afmeting: 13,9 x 4,4 x 1,4 centimeter.
€ 4.79 Koop direct    
Rooksnippers amandel 500ml
Rooksnippers amandel 500ml Smokey Olive Wood Rooksnippers Amandelhout 500 ml
€ 4.90 Koop direct    
Rooksnippers steeneik 500ml
Rooksnippers steeneik 500ml Gemaakt van geselecteerd natuurlijk steeneikenhout. Sterke rookintensiteit. Verbetert voedsel met de typische, milde, nootachtige smaak van rook van steeneikenhout.
€ 4.90 Koop direct    
Rooksnippers citroen 500ml
Rooksnippers citroen 500ml Kleine Citroenhout chips van speciaal uitgezocht Citroenhout.
€ 4.90 Koop direct    
Rooksnippers sinaasappel 500ml
Rooksnippers sinaasappel 500ml Gemaakt van speciaal uitgezocht sinaasappelhout.
€ 4.90 Koop direct    
Rooksnippers olijf 500ml
Rooksnippers olijf 500ml Smokey Olive Wood Olijfhout Rooksnippers zijn afkomstig van geselecteerd natuurlijk wortelhout van olijfbomen. Intensieve
€ 4.90 Koop direct    
Drinking Tic Tac Toe
Drinking Tic Tac Toe PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERWEEK 8/2023 Maak spelletjes spelen nog gezelliger met de Drinking TicTacToe drankspel. Dit is het oude vertrouwde boter, kaas en eieren spel dat we kennen maar dan in een nieuw jasje gestoken. - Glaasjes inbegrepen - Viltjes tegen beschadiging - Leuk om kado te doen
€ 4.95 Koop direct    
Magische sneeuw in een blikje
Magische sneeuw in een blikje Magische sneeuw in een blikje. Met deze magische sneeuw bepaal je zelf wanneer het sneeuwt. In het blikje zit een sneeuwschepje en twintig gram poeder. Dit is voldoende voor één liter sneeuw. Na een paar dagen wordt het sneeuw weer poeder: als je er dan wat water bij gooit, heb je opnieuw sneeuw.
€ 4.95 Koop direct    
Creditcard Multitool
Creditcard Multitool Creditcard multitool. Multitool met het formaat van een creditcard. Platte multitool die je kunt meenemen in je portemonnee. Multitool van roestvrij staal met 11 functies. RVS multitool met blikopener, mes, flesopener, platte schroevendraaier, liniaal, vier-positie moersleutel, richtingindicator, twee-positie moersleutel, haakje voor sleutelbos, zaagje en sleutel v... meer
€ 4.95 Koop direct    
Wallet Ninja toolcard
Wallet Ninja toolcard Stel je voor: je bent ergens en opeens heb je dringend een schroevendraaier nodig. Je zit in de auto, dus er is er geen één te bekennen in de buurt. Dan haal je de Wallet Ninja toolcard uit je portemonnee en schroef je dicht wat je dicht wilde schroeven. De Wallet Ninja toolcard is namelijk een 18-in-1 tool met het formaat van een creditcard. Met o.a. 3 schroeven... meer
€ 4.95 Koop direct    
Ruggenkrabber
Ruggenkrabber PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Deze uitschuifbare back scratcher komt bij alle lastig bereikbare plekjes. - Uitschuifbaar - Tot 69 cm lang - Gemaakt van metaal
€ 4.95 Koop direct    
Chemical Shot Glasses
Chemical Shot Glasses PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Ben je een breaking bad fan of houd je gewoon van scheikunde. Dan zijn deze shot glaasjes perfect voor jou! Zet deze set van 4 op je tafel en verander het in een laboratorium. - Set van 4 shotglazen - Meetlijn tot 50 ml - Soorten: 1 bekerglas, 1 erlenmeyer, 1 ronde kolf & 1 fleaker
€ 4.95 Koop direct    
Magic Snow
Magic Snow Magic Snow nepsneeuw. Poeder dat met wat water verandert in nepsneeuw met een droge look. Binnen een paar seconden begint de nepsneeuw te groeien. Na een paar dagen verandert de nepsneeuw weer in poeder en kan het opnieuw nat worden gemaakt om te transformeren in sneeuw. Inhoud: 20 gram, waarmee je één liter sneeuw maakt. Hiervoor voeg je één liter water toe. V... meer
€ 4.95 Koop direct    
Hakbijl Pizzasnijder
Hakbijl Pizzasnijder PRE ORDER VANDAAG NOG! VERWACHTE LEVERDATUM 25-01-2023 Ga als een echte houthakker te werk met deze Hakbijl Pizzasnijder. Klief eenvoudig door het deeg van je pizza's met de vlijmscherpe roestvrijstalen snijder. - Stevig en robuust - Pizzasnijder - Ook voor vlaaien
€ 4.95 Koop direct    
Easy Sushi Maker
Easy Sushi Maker Maak nu gemakkelijk zelf de perfecte sushi rollen met deze roller. Het is snel, eenvoudig en voorkomt een hoop rommel. - Maak een perfecte sushi roll - Geleverd met: 6 sushi recepten - Afmetingen verpakking: 20 x 10 x 7 cm - Afmeting roller: 20 x 8 x 6 cm
€ 4.95 Koop direct    
Bokszak Bloempot
Bokszak Bloempot Bokszak bloempot van Bitten. Hangende bloempot die eruit ziet als een bokszak. De pot is gemaakt van Tyvek: een materiaal dat scheur- en watervast is. De bloempot is zwart, heeft twee gouden strepen en is op te hangen aan het plafond. De hangende bloempot heeft een ketting, waarmee de bokszak op te hangen is. Diameter: 16 centimeter. Totale lengte: 79 centimeter.
€ 4.95 Koop direct    
Hoofdmassage Spin Koper
Hoofdmassage Spin Koper Hoofdmassage spin koper van Kikkerland. Koperen massagespin. Flexibele hoofdmassage spin in koperkleur die de hoofdhuid masseert. De drukpunten van de massage spin stimuleren de zenuwuiteinden, slapen en nek. Voor een ontspannen massage van de hoofdhuid. Lengte: 25 centimeter.
€ 4.95 Koop direct    
Grow Up Fotolijst Voor Kinderen
Grow Up Fotolijst Voor Kinderen Kinderen groeien vooral in het eerste jaar van hun jonge leventje keihard. Met de Grow Up fotolijst voor kinderen van Invotis kan je dit allemaal prima bijhouden. Dit is namelijk een fotolijst en meetlint in één. Zo kan je precies zien hoe snel je kleine gup nu weer is gegroeid en direct een foto uit die periode in de fotolijst stoppen.
€ 4.95 Koop direct    
21 Day Challenge
21 Day Challenge 21 day challenge van DOIY. Kubus met 21 verrassende uitdagingen. De uitdagingen inspireren tot een gezondere levensstijl door middel van geschreven opdrachten en vrolijke illustraties. Helpt bij het ontwikkelen van betere gewoontes. De 21 days challenge werkt als een scheurkalender. Gekleurde en vrolijke box. Opdrachten zijn in het Engels. Met motiverende armband. ... meer
€ 4.95 Koop direct    
Retro Bril Lenshouder
Retro Bril Lenshouder Retro bril lenshouder van Bitten. Lenzendoosje in de vorm van een bril met zwart montuur. Unieke bewaarplek voor je contactlenzen gedurende de nacht. De brillenglazen vormen transparante dekseltjes die onafhankelijk van elkaar te openen zijn. Gevuld met lenzenvloeistof voorkomt de lenshouder dat lenzen uitdrogen of kwijtraken. Geschikt voor harde en zachte contactl... meer
€ 4.95 Koop direct    
Record Album Frame
Record Album Frame Ben jij ook dol op muziek en films en wil je jouw favoriete album graag een mooi plekje geven? Dan is het record album frame perfect voor jou! Hang dus nu je lievelingsalbum op aan de muur zodat je altijd herinneringen kan ophalen en het album kan bewonderen. - Voor de echte muziekliefhebber -Makkelijk op te hangen -Kan ook gebruikt worden als fotolijst
€ 4.95 Koop direct    
Gel Oogmasker
Gel Oogmasker Gel oogmasker van Fisura. Oogmasker gevuld met gel, dat warm of koud gebruikt kan worden. Het roze Sakura oogmasker van Fisura is voorzien van een bloemenpatroon. Het opwarmen van het masker doe je in de magnetron, het koelen in de koelkast. Met zachte fleece binnenkant en elastische band. Het masker heeft een afmeting van 18,5 x 9 centimeter. Varianten: Do Not Dis... meer
€ 4.95 Koop direct    
Mok Ditverzinjeniet
Mok Ditverzinjeniet Mok Ditverzinjeniet. Beker met opdruk van twee bliksemschichten en de naam van de webwinkel Ditverzinjeniet. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. Inhoud: 325 milliliter.
€ 4.95 Koop direct    
Tegeltje Ditverzinjeniet
Tegeltje Ditverzinjeniet Tegeltje Ditverzinjeniet. Keramisch tegeltje met de afbeelding van een bliksemschicht en daaronder klein Ditverzinjeniet. Het tegeltje is van echt keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Het wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint. Afmeting: 15 x 15 centimeter.
€ 4.95 Koop direct    
Hoofdmassage Spin
Hoofdmassage Spin Hoofdmassage spin van Out of the Blue. Massagespin met flexibele poten, waarmee je jezelf of een ander een hoofdmassage kan geven. De flexibele poten van de massage spin stimuleren de zenuwuiteinden in je schedel, slapen en nek. Voor een ontspannen massage van de hoofdhuid.
€ 4.95 Koop direct    
Confettikanon
Confettikanon Confettikanon van Out of the Blue. Koker waar gekleurde linten uitschieten als je aan de onderkant van de koker draait. De confetti shooter maakt elk feestje nog net wat feestelijker. Door de handige draaidop is het kanon eenvoudig te bediening. Voor eenmalig gebruik. Lengte: 20 centimeter.
€ 4.95 Koop direct    
Vulva Lolly
Vulva Lolly Vulva van Out of the Blue. Lolly in de vorm van een vulva en met aardbeiensmaak. Grappig cadeau voor een vrijgezellenfeestje. Gewicht: 45 gram.
€ 4.95 Koop direct    
Alabama White Barbecue Sauce 265ml
Alabama White Barbecue Sauce 265ml De Alabama style White is een romige barbecue saus met een licht pikante smaak. Smaakt het beste met kip! Is ook lekker bij andere vlees-, groente-, of visgerechten.
€ 4.95 Koop direct    
Carolina Mustard Barbecue Sauce 265ml
Carolina Mustard Barbecue Sauce 265ml De Carolina style Mustard is een licht pikante, fruitige barbecuesaus met een zoete mosterdsmaak. Lekker bij karbonade, barbecueworst, kip of pulled pork!
€ 4.95 Koop direct    
Friendly Peppers Barbecue Pickles 325 gram
Friendly Peppers Barbecue Pickles 325 gram Friendly Peppers Barbecue Pickles zijn ingelegde milde padrón pepers die soms ook pittig kunnen zijn, lekker als tussendoortje, op een pizza, sandwich of f lammkuchen. Geconserveerd met een lange houdbaarheidsdatum maakt dit product perfect geschikt om in huis te hebben. Een verpakking van 325 gram
€ 4.95 Koop direct    
Spicy Onions Barbecue Pickles 325gram
Spicy Onions Barbecue Pickles 325gram De Spicy onions Barbecue Pickles, ingelegde rode uien en pittige jalapenopepers als bijgerecht , op een broodje of op een hamburger om het gerecht meer pit te geven. Geconserveerd met een lange houdbaarheidsdatum maakt dit product perfect geschikt om in huis te hebben. Een verpakking van 325 gram.
€ 4.95 Koop direct    
Crispy Coleslaw Barbecue Pickles 325 gram
Crispy Coleslaw Barbecue Pickles 325 gram De Crispy coleslaw Barbecue Pickles is een knapperig en ingelegde koolsalade met een lichte kruidensmaak heerlijk op een broodje of als bijgerecht.
€ 4.95 Koop direct    
California Hot Barbecue Sauce 265ml
California Hot Barbecue Sauce 265ml De California Hot sauce is een extra pittige barbecuesaus met een fruitige smaak. Het is een saus met karakter voor gerechten die wel wat pit kunnen gebruiken!
€ 4.95 Koop direct    
Bijl Pizzasnijder
Bijl Pizzasnijder Bijl pizzasnijder van Out of the Blue. Pizzasnijder die eruit ziet als een hakbijl. De bijl pizzasnijder heeft een vlijmscherp rvs mes en een handvat van bamboe. Niet geschikt voor in de vaatwasser, wel om hoge ogen mee te scoren tijdens je pizza-avond met vrienden. Lengte: 18 centimeter.
€ 4.95 Koop direct    
Balzak Sleutelhanger
Balzak Sleutelhanger Balzak sleutelhanger van Out of the Blue. Metalen sleutelring met daaraan een stel testikels in neutrale kleur. De balzak sleutelhanger is een grappig cadeau voor mannen die klagen over blauwe ballen of heel comfortabel zijn met hun mannelijkheid. Afmeting: 6 centimeter. Varianten: Regenboog, Neutraal
€ 4.95 Koop direct    
Eenhoorn Bruisbal
Eenhoorn Bruisbal Eenhoorn bruisbal van Out of the Blue. Een bath bomb in de vorm van een eenhoorn, met vrolijke eenhoorn-kleuren en een zoete snoepgeur. De bruisbal gooi je in het badwater onder de stromende kraan om te genieten van een heerlijk bruisend en ruikend bad. Gewicht: 100 gram. Afmeting: 6,5 x 4,5 x 3 centimeter.
€ 4.95 Koop direct    


Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies