Cadeautips

Op zoek naar een leuk cadeau?
Laat je inspireren door de ruime selectie van cadeautips van VirtuWorld.net!

Kies een prijscategorie:


Wijn cadeau Bergbeklimmer
Wijn cadeau Bergbeklimmer Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de kenmerken en het uiterlijk van een Bergbeklimmer, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 40.50 Koop direct    
Model Retro Bestelbus
Model Retro Bestelbus Mooie klassieke automobiel. Vijftiger jaren transporter bus. Gebaseerd op de klassieke VW bus. Bijzondere interieuraccessoire. Origineel cadeau.
€ 41.25 Koop direct    
Model Tractor
Model Tractor Retro model tractor. Valt op door vintage look. Claire en Eef. Verzamelobject.
€ 41.95 Koop direct    
Balvi Lavalamp Bluetooth speaker
Balvi Lavalamp Bluetooth speaker Lavalamp Bluetooth speaker van Balvi. Lavalamp en Bluetooth speaker in één. Zilverkleurige lavalamp met blauwe lava en glitters. Verbind je smartphone met de speaker via Bluetooth en je kunt draadloos muziek afspelen. De lavalamp komt met een lichtbron. Aansluiten op netstroom. Afmeting: 42 x 10,5 x 11 centimeter.
€ 41.95 Koop direct    
Spaarpot met pinpas
Spaarpot met pinpas Elektronische spaarpot. Pinpas voor het opnemen van geld. Handige wekker en rekenmachine functie. Kinderen vinden het geweldig!
€ 42.50 Koop direct    
Cadeaupakket 50 jaar Golf
Cadeaupakket 50 jaar Golf Een cadeaupakket voor de golfende 50-jarige: - Wijnfleshouder Golf (alleen de houder, géén fles wijn) - Golf Mok - Retro Mints - Magnetische Flesopener 50 jaar - Mooie cadeaudoos
€ 42.50 Koop direct    
Modelauto Mini
Modelauto Mini * Retro modelauto. * Uniek door vintage look. * Naar de Mini Cooper * Verzamelobject.
€ 42.50 Koop direct    
Modelauto Britse Mini Cooper
Modelauto Britse Mini Cooper * Retro modelauto. * Uniek door vintage look. * Naar de Mini Cooper * Britse vlag op het autodak * Verzamelobject.
€ 42.50 Koop direct    
Wijn cadeau Tuinier
Wijn cadeau Tuinier Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met het uiterlijk en de kenmerken van een tuinier, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 42.50 Koop direct    
Model Race Auto Legergroen Cabriolet
Model Race Auto Legergroen Cabriolet Mooie klassieke automobiel. Bijzondere interieuraccessoire. Origineel cadeau.
€ 42.50 Koop direct    
Model Retro Kampeer Bus met Imperial
Model Retro Kampeer Bus met Imperial Mooie klassieke automobiel. Vijftiger jaren transporter bus als kampeerauto. Gebaseerd op de klassieke VW bus. Bijzondere interieuraccessoire. Origineel cadeau.
€ 42.50 Koop direct    
Nessie family lepelset
Nessie family lepelset * Vergietlepel, * Soeplepel, * Tea infuser * Handig in elkaar te zetten * Met pootjes zodat ze niet omvallen
€ 42.50 Koop direct    
Kikkerland Boekensteunen (set van 2)
Kikkerland Boekensteunen (set van 2) Boekensteunen van Kikkerland, set van 2. Boekensteun Pushing Men, in de vorm van twee mannen die de boeken tegen elkaar aandrukken met hun handen. Gemaakt van steen in zwarte kleur. Ontworpen door Chris Collicott, geïnspireerd op de beelden van Rockefeller Center. Afmeting: 22,5 x 11 x 20 centimeter. Varianten: Pushing Men
€ 42.95 Koop direct    
Cow Parade Bravisimoo
Cow Parade Bravisimoo - Alle CowParade koe beelden zijn ontworpen door kunstenaars uit de hele wereld. - CowParade koe beelden zijn een exclusief cadeau artikel, levering inclusief certificaat van CowParade. - CowParade koe beelden: hoge kwaliteit en kleurechtheid.
€ 43.00 Koop direct    
Boekensteun Schaduw
Boekensteun Schaduw Mooie rvs boekensteunen. Bijzonder modern ontwerp. Mooi op de boekenplank, in de kast of op een meubel. Geschikt voor boeken, dvd, blue-ray etc. Onmisbaar voor het netjes ondersteunen van boeken of dvd's.
€ 43.40 Koop direct    
Cadeaupakket Pensioen Tuinieren
Cadeaupakket Pensioen Tuinieren De inhoud van dit cadeaupakket: - Mok Feestvarken - Tegels delfts blauw - Pensioen - Wijnfleshouder Tuinier (alleen de houder, géén fles wijn) - Organza Candle - Welverdiend Pensioen - Mooie cadeaudoos
€ 43.50 Koop direct    
Modelauto Eend Rood/Zwart
Modelauto Eend Rood/Zwart Retro modelauto. Uniek door vintage look. Beroemde model "lelijke eend" 2cv6 van Citroen Verzamelobject.
€ 44.50 Koop direct    
24krt Gouden Roos
24krt Gouden Roos Een gouden roos is het ultieme cadeau voor jouw geliefde! Gemaakt van een echte roos die gedoopt is in goud en geleverd in een luxe doos. De gouden roos is van 24 karaat goud en verwelkt niet. Wil jij echt een origineel romantisch cadeau geven? Dan is dit cadeau perfect! - Echte roos gedipt in 24 karaat goud! - Geleverd in een luxe doos - Geleverd met een goud cert... meer
€ 44.95 Koop direct    
Qualy Eekhoorn keukenrolhouder
Qualy Eekhoorn keukenrolhouder Met de Eekhoorn keukenrolhouder van Qualy wordt je op een luchtige manier aan het denken gezet over het milieu. Als je een stukje papier afscheurt van de keukenrolhouder, in de vorm van een boomstam, dan zakt de eekhoorn en het plantje steeds verder naar beneden. Als de rol bijna op is, dan zijn ze allebei verdwenen in de boomstam. Het verdwijnende eekhoorntje prob... meer
€ 44.95 Koop direct    
DOIY Saguaro glazen (set van 6)
DOIY Saguaro glazen (set van 6) Saguaro glazen van DOIY. Set stapelbare glazen die zijn geïnspireerd op de Saguaro cactus, een reuzencactus die wel twintig meter hoog kan worden. Set van zes. De glazen zijn gemaakt van glas en hebben een groene kleur. Een aantal glazen hebben een handvat. Zeer geschikt voor warme zomerdagen of gewoon voor de melk bij het ontbijt. De cactus glazen hebben gestapel... meer
€ 44.95 Koop direct    
Boekensteun Mappamondo
Boekensteun Mappamondo Prachtig mooie woonaccessoire. Origineel kado. Dubbelvoudige boekensteun.
€ 44.95 Koop direct    
Luxe Houten Golfbalrek voor 25 golfballen
Luxe Houten Golfbalrek voor 25 golfballen * De luxe kast kan worden neergezet en opgehangen * Prachtig cadeau voor de actieve golfer * Afmeting 34,5 x 36 x 6,5 cm * Je meest bijzondere golfballen worden prachtig gepresenteerd
€ 44.95 Koop direct    
Model Retro Scooter Groen
Model Retro Scooter Groen Retro modelscooter. Uniek door vintage look. Claire en Eef. Verzamelobject.
€ 44.95 Koop direct    
Model Golfkar
Model Golfkar * Schaalmodel golfkar. * Met leuke details. * Leuke accessoire voor golfliefhebbers. * Origineel Golf cadeau.
€ 44.95 Koop direct    
Wijn cadeau Tennis
Wijn cadeau Tennis Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de kenmerken en het uiterlijk van een tennisspeler, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 44.95 Koop direct    
Fisura Wekker met smartphonelader
Fisura Wekker met smartphonelader Wekker met smartphonelader. Wekker die eruit ziet als een houten blok en de tijd digitaal aangeeft. Met draadloze oplaadfunctie door de telefoon op de wekker te leggen. De oplader werkt alleen met smartphones die Qi-compatible zijn en dus draadloos opgeladen kunnen worden. De wekker geeft de tijd digitaal aan met witte cijfers. De cijfers kunnen ingesteld worden op... meer
€ 44.95 Koop direct    
Plug Lamp
Plug Lamp Hangende lamp met twee lichtpunten. Uniek ontwerp van hangende stekker. Propaganda Plug Lamp. Sfeervolle verlichtingsbron.
€ 45.00 Koop direct    
Magneetbord Boy & Girl
Magneetbord Boy & Girl Royaal magneetbord met thema Boy & Girl. Met 6 magneten en 3 ringmagneten. Met handige haakjes voor sleutels of accessoires. Voor thuis of op het werk.
€ 45.50 Koop direct    
Suck UK Chemistry terrarium
Suck UK Chemistry terrarium Chemistry terrarium van Suck UK. Creëer een mini-ecosysteem met deze kit. De laboratoriumkit bestaat uit een fashionable laboratoriumfles met kurken stop en wordt geleverd inclusief zand, kiezels, kokosvezel en actieve kool. Het glazen flesje is eenvoudig te vullen door de opening aan de zijkant. De instructies staan afgebeeld op de verpakking. Staat perfect op de... meer
€ 45.95 Koop direct    
Wijn cadeau Schilder
Wijn cadeau Schilder Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met het uiterlijk en de kenmerken van een schilder, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 45.95 Koop direct    
Rick and Morty Portal Gun lamp
Rick and Morty Portal Gun lamp Portal Gun lamp van Rick and Morty. Lamp in de vorm van Rick's portal gun uit de sci-fi serie Rick and Morty. De lamp kan aan de wand worden opgehangen of op tafel staan. Unieke lamp voor fans van de serie. Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) of via de meegeleverde USB-kabel. Afmeting: 25,3 x 24 x 30,5 centimeter.
€ 45.95 Koop direct    
Wijn cadeau Biljart
Wijn cadeau Biljart Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de kenmerken en het uiterlijk van een Biljartspeler, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 46.95 Koop direct    
Wijn cadeau Dierenarts
Wijn cadeau Dierenarts Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met het uiterlijk en de kenmerken van een dierenarts, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 46.95 Koop direct    
Kikkerland Relaxation wekker met verlichting
Kikkerland Relaxation wekker met verlichting Relaxation wekker met verlichting van Kikkerland. Wekker die door middel van pulserend licht laat zien hoe snel je moet ademen. Door diep en langzaam te ademen ontspannen mensen beter en vallen ze sneller in slaap. De wekker draagt hier aan bij. De Relaxation sleep clock heeft ook andere functies, zoals een snooze-functie om de vijf minuten en een timer functie waa... meer
€ 47.95 Koop direct    
Wijn cadeau Golf
Wijn cadeau Golf Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met het uiterlijk en de kenmerken van een golfer, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 47.95 Koop direct    
Wijn cadeau Golfsport
Wijn cadeau Golfsport Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met het uiterlijk en de kenmerken van een golfspeler, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 47.95 Koop direct    
Cow Parade Call me now
Cow Parade Call me now (medium) Alle Cow Parade koe beelden zijn ontworpen door kunstenaars uit de hele wereld. Cow Parade koe beelden zijn een exclusief cadeau artikel, levering inclusief certificaat van Cow Parade. Cow Parade koe beelden: hoge kwaliteit en kleurechtheid.
€ 48.00 Koop direct    
Cadeaupakket op Reis Moeder
Cadeaupakket op Reis Moeder Een cadeaupakket voor de reislustige moeder: - Globe - Mok: De Gezelligste Moeder van de Hele Wereld - Spaarpot Koffer - Tissues: Life is an Adventure - Enjoy it! - Doosje met 12 Zeepjes: Een Doosje vol Liefde of Fijne Vakantie - Mooie cadeaudoos
€ 48.50 Koop direct    
Boekensteun Yummie Beer Oranje
Boekensteun Yummie Beer Oranje * Enkele boekensteun. * Zwaar en dus stevig en stabiel * Bijzondere woonaccessoire. * Leuk om cadeau te geven.
€ 48.95 Koop direct    
Wijn cadeau Vissen
Wijn cadeau Vissen Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de kenmerken en het uiterlijk van een Visser, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 48.95 Koop direct    
Balvi cactus lamp
Balvi cactus lamp Cactus lamp van Balvi. Lamp in de vorm van een cactus. Lichtgroene glazen lamp met houten basis. De Mexico cactus lamp heeft uitstulpingen aan de boven- en zijkanten. De cactus lamp is geschikt voor een lamp met E27 fitting (niet inbegrepen). Werkt op netstroom. Afmeting: 27 x 12 x 12 centimeter. Varianten: Arizona/donkergroen, Mexico/lichtgroen
€ 48.95 Koop direct    
Cow Parade Dancing Diva
Cow Parade Dancing Diva (medium) Alle Cow Parade koe beelden zijn ontworpen door kunstenaars uit de hele wereld. Cow Parade koe beelden zijn een exclusief cadeau artikel, levering inclusief certificaat van Cow Parade. Cow Parade koe beelden: hoge kwaliteit en kleurechtheid.
€ 49.00 Koop direct    
Qualy Happle Container
Qualy Happle Container Grote groene Happle Container van Qualy. Voor fruit of om spullen in op te bergen. Deksel optillen aan het steeltje. Gemaakt van kunststof met hoogglans afwerking. Diameter: 30 centimeter. Afmeting: 30 x 33 centimeter. Varianten: Klein Groen, Groot Groen
€ 49.95 Koop direct    
Balkon BBQ
Balkon BBQ Heerlijk barbecueën op je balkon met deze gave, super handige Balkon BBQ - Balkon Barbecue Grill! Of sier je balkon door de hangende bbq te gebruiken als plantenbak in de winter. Makkelijk te bevestigen op iedere reling. - Een barbecue om aan je balkon te hangen - Gemakkelijk schoon te maken - Is nu nog steviger!
€ 49.95 Koop direct    
Zingend Skelet
Zingend Skelet Vermaak al je vrienden of laat je gasten schrikken tijdens Halloween met dit Zingend Skelet! - Dansend en zingend skelet - Origineel Halloween gadget - Gegarandeerde showsteler!
€ 49.95 Koop direct    
Electrische kurkentrekker
Electrische kurkentrekker Open voortaan gemakkelijk een fles wijn. Spaart de kurk, voor verder gebruik. Onmisbare wijnaccessoire voor wijnliefhebbers. Inclusief adapter en foliesnijder.
€ 49.95 Koop direct    
Batterij Oplader Blush
Batterij Oplader Blush 's Werelds eerste makeup spiegel die je mobiele apparatuur oplaadt! Sterke 4200maH batterij voor talloze malen opladen. Lichtgewicht ontwerp, past gemakkelijk in broekzak of tas. Met led indicator lampjes om te zien hoever het apparaat is opgeladen.
€ 49.95 Koop direct    
DOIY Cacti Cactus peper- en zoutstel
DOIY Cacti Cactus peper- en zoutstel Cacti Cactus peper- en zoutmolen van DOIY. Peper- en zoutmolen in de vorm van een cactus. De pepermolen en zoutmolen zijn strak vormgegeven als moderne cactus. Ze zijn gemaakt van beukenhout en hebben een groene kleur. De zoutmolen is iets hoger dan de pepermolen in de vorm van een cactus en daarom zijn beide exemplaren makkelijk uit elkaar te houden. Afmeting: 28,... meer
€ 49.95 Koop direct    
Flessenrek 3 flessen Golfspeler
Flessenrek 3 flessen Golfspeler Wijnfleshouder als decoratie voor keuken of kamer. Maakt van een saaie fles een kunstwerk. Bijzonder wijn cadeau.
€ 49.95 Koop direct    
Cadeaupakket Pensioen Golf
Cadeaupakket Pensioen Golf De inhoud van dit cadeaupakket: - Colin Montgomery Golftas pennen bureauset - Colin Montgomery Monogram set - Tegel Eindelijk met Pensioen - Mok cartoon pensioen - Mooie cadeaudoos
€ 49.95 Koop direct    
Chess for Three
Chess for Three Chess for Three - Schaakbord is hét nieuwe bordspel dat schaken nog spannender en complexer maakt. Zet jij jouw twee tegenspelers tegelijk schaak? Speel met z'n drieën en ga de uitdaging aan! - Schaakbord voor 3 mensen - Uniek en origineel bordspel - Traditioneel schaken naar een nieuw niveau
€ 49.95 Koop direct    
Lucht Zitzak
Lucht Zitzak Neem nu overal waar je naar toe gaat de Lucht Zitzak - Opblaasbare Stoel mee en maak je tripjes nu nog chiller. Of dat nou op de camping, op het strand of op een festival is maakt niet uit. Je kan overal heerlijk liggen op deze opblaasbare ligstoel. - Zelf opblaasbaar - Comfortabel en licht - Ideaal om op te liggen op strand
€ 49.95 Koop direct    
Penis BodyPillow
Penis BodyPillow Verdwaal in de schattige ogen van deze Penis Bodypillow - Piemel Kussen - XL. Met zijn lengte van 100 cm en een goed gevuld, zacht lichaam is dit kussen heerlijk om mee te knuffelen en tegen aan te liggen. Wie wist dat piemels zó lekker en schattig konden zijn? - Lullig cadeautje - Vanilla, Caramel of Chocolate - Indrukwekkend lang, 1 meter!
€ 49.95 Koop direct    
Retro Bluetooth Speaker Deluxe
Retro Bluetooth Speaker Deluxe Let me take you back to the good old times! De Retro Bluetooth Speaker Deluxe - Radio combineert de moderne technologie met een klassiek vintage uiterlijk. De portable speaker is multifunctioneel waardoor je muziek luistert via radio, AUX of bluetooth! - 8 tot 9 uur speeltijd - Perfect voor onderweg - Goede kwaliteit geluid
€ 49.95 Koop direct    
Groot Schaakspel XXL
Groot Schaakspel XXL Met het Groot Schaakspel XXL - Outdoor kun je genieten van een spannend potje schaken in de tuin, park of tijdens game night! - Buiten schaakspel - Schaakbord 1,80 meter - Geleverd in handige meeneem doos
€ 49.95 Koop direct    
Wijn cadeau Tango
Wijn cadeau Tango Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de kenmerken en het uiterlijk van een tango dansend paar, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 49.95 Koop direct    
Wijn cadeau Bouwvakker
Wijn cadeau Bouwvakker Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de kenmerken en het uiterlijk van een bouwvakker, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 49.95 Koop direct    
Wijn cadeau Verliefd Stel op een bankje
Wijn cadeau Verliefd Stel op een bankje Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met de voorstelling van een verliefd stelletje op een bankje, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 49.95 Koop direct    
Wijn cadeau Technicus
Wijn cadeau Technicus Dit unieke wijn cadeau bevat een handgemaakte wijnhouder met het uiterlijk en de kenmerken van een technicus, een fles wijn naar keuze en een kaartje waarop je een eigen tekst kunt schrijven. Het geheel wordt gepresenteerd in een mooie cadeaumand.
€ 49.95 Koop direct    
DC Comics Batman Batwing bureaulamp
DC Comics Batman Batwing bureaulamp Batman Batwing bureaulamp van DC Comics. Lamp met lampenkap in de vorm van de Batwing. Bureaulamp met verstelbare knikarm, om de lamp goed te kunnen richten. De maximale hoogte van de Batman bureaulamp is 60 centimeter. De lamp is geschikt voor op het bureau of nachtkastje en werkt op USB. Wordt geleverd met een USB-kabel van drie meter.
€ 49.95 Koop direct    
Mini projector
Mini projector Met deze kleine mini projector kan je de laatste video's, films en series streamen? Door het compacte design kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.   - Ingebouwde speaker - Aan te sluiten op gameconsole of telefoon (Chromecast) - 24 tot 60 inches - Resolutie tot 1080 pixels
€ 49.95 Koop direct    
Modelauto Retro Takelwagen Volkswagen
Modelauto Retro Takelwagen Volkswagen * Retro modelauto. * Uniek door vintage look. * Model Takelwagen. * Verzamelobject.
€ 49.95 Koop direct    
Herfst Mystery Box
Herfst Mystery Box De leukste herfstige hebbedingetjes van Megagadgets voor jou in één mysterieuze box samengesteld. Laat je verrassen of verras een ander met deze Herfst Mystery Box! - Bomvol coole gadgets - Leuk om cadeau te doen - Zeker waar voor je geld!
€ 50.00 Koop direct    


Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies