Cadeautips

Op zoek naar een leuk cadeau?
Laat je inspireren door de ruime selectie van cadeautips van VirtuWorld.net!

Kies een prijscategorie:


XXL Lavalamp Met Glitters
XXL Lavalamp Met Glitters XXL lavalamp met glitters van Fisura. Lavalamp met goudkleurige basis, transparante lava en gouden glitters. De extra grote lamp is maar liefst 75 centimeter hoog en kan dus heel goed gebruikt worden als vloerlamp. Let op: de eerste keer heeft de lamp drie tot vijf uur nodig om op te warmen.
€ 159.95 Koop direct    
Sneeuwende Kerstboom 1,7m
Sneeuwende Kerstboom 1,7m Haal binnen no-time een complete kerstboom versierd en al uit de doos, inclusief verlichting. Binnen twee klikken staat hij klaar. De paraplu vangt de sneeuw op en blaast het vanuit de stam weer omhoog, waardoor deze boom constant een sneeuwende kerst verzorgt.
€ 169.95 Koop direct    
Sneeuwende Kerstboom 1,70 Meter
Sneeuwende Kerstboom 1,70 Meter Bestel snel want OP = OP Ben jij het zat om elke keer een kerstboom uit te gaan zoeken en deze ook nog eens op te tuigen? Dit is de oplossing voor jou, "De Sneeuwende Kerstboom". Deze kerst wordt met de sneeuwende kerstboom nog leuker, stralender, gezelliger, witter, maar vooral sfeervoller dan andere jaren. De sneeuwende kerstboom brengt sinds tijden weer een ... meer
€ 179.00 Koop direct    


Lootjes trekken | Cadeautips | Cadeaushops | Zoeken | Contact | Privacy & Cookies